22 sept. 2010

BARBADOS

         Acum doua zile m-am intors de la Campionatul Mondial de Box Feminin ce s-a desfasurat in orasul Bridgetown-Barbados(I-le Caraibe), din pacate n-am reusit sa obtin o medalie asa cum mi-as fi dorit si cum m-as fi asteptat.
 In fine, asta este partea neplacuta a lucrurilor, important este faptul ca cele intamplate ma ambitioneaza si mai tare sa lupt pentru ceea ce-mi doresc...

In toata povestea asta exista si o parte placuta si acea parte se numeste Barbados , o insula plina de viata locuita de niste oameni foarte primitori, sociabili si oricand disponibili sa-ti sara in ajutor.
       Cuvintele sunt prea putine pentru a descrie, albastrul Marii Caraibe , plaja cu nisipul ei fin ce ziceai ca este halva alba,palmierii si cocotierii ce ne protejau de soarele torid. Cel mai mult m-au impresionat niste pui de broasca testoasa ce tocmai iesiti din oua se chinuiau sa ajunga la apa,pe cateva broscute le-am salvat din clestii crabilor,aceasta fapta m-a facut sa ma simt extraordinar. In ultimele zile am inchiriat o masina si am pornit in cercetare prin imprejurimi, am descoperit locuri superbe.
   
  Ar fi multe de povestit dar ma rezum doar la atat.