3 dec. 2009

MARIAN DRAGULESCU MINTIT CU NERUSINARE!






Nemulţumit de faptul că nu şi-au onorat promisiunea de a-i da apartamentul pe care îl merita, gimnastul Marian Drăgulescu (28 de ani) spune că şefii de la Ministerul de Interne s-au folosit de imaginea sa.

Marian Drăgulescu, dublu medaliat cu aur la Campionatele Mondiale de gimnastică, este foarte supărat pe Ministerul de Interne. În urmă cu câteva săptămâni, autorităţile anunţau, printr-un comunicat oficial, că, pentru rezultate sportive deosebite, Marian Drăgulescu se va alege cu un apartament. Numai că zilele trec şi promisiunea este departe de a se concretiza. Sportivul a intrat în panică şi a făcut mai multe memorii la care nu a primit drept răspuns decât amânări. Mai mult, Drăgulescu este convins că cei de la minister s-au folosit de imaginea lui.


“Mă simt înşelat şi jignit. Mi se promite pentru a nu ştiu câta oară că mi se va da şi mie un apartament. Numai promisiuni. Cred că au făcut-o pentru că era campanie electorală. Oare nu merit şi eu un apartament pentru rezultatele mele, aşa cum au primit şi alţi sportivi? Este discriminare. Mai ales că pentru a opta oară am fost numit sportivul anului în România, am fost de două ori cel mai bun gimnast din lume şi sunt nominalizat la titlul de sportivul deceniului”, a izbucnit Marian Drăgulescu, care a făcut memoriu inclusiv la Preşedinţie.

Rusine sa va fie !

29 nov. 2009

MISTER KO L-A SPULBERAT PE ANDRADES



Lucian Bute si-a pastrat titlul mondial IBF, categoria supermijlocie, dupa ce l-a invins prin KO in repriza a patra pe Librado Andrade. Romanul a dominat categoric disputa de la Colisee Pepsi din Quebec, spulberand astfel orice urma de indoiala in legatura cu partida castigata la puncte pe 24 octombrie 2008.

Asteptata de o tara intreaga, partida de la Quebec a fost una la discretia romanului, campionul dovedindu-si suprematia in doar patru reprize. Andrade a sperat multe de la aceasta disputa, dar marea sa realizare a fost sa reziste patru runde contra lui Mister KO.

Demn de mentionat este faptul ca Librado Andrade nu pierduse niciodata prin KO pana la a doua intalnire cu Lucian Bute, care l-a doborat in repriza a patra dupa ce i-a administrat un upercut de stanga la corp.


Lucian Bute - campion mondial IBF, categoria supermijlocie, si-a pastrat centura deja de patru ori
Bursa pugilistului: 1 milion de dolari
Palmares la profesionisti: 25 de victorii (20 prin KO), 0 egaluri si 0 infrangeri.
S-a nascut pe 28 februarie 1980 (Pechia - Galati) si are 1.88m si 76.2 kg
Antrenor: Stephane Larouche

Librado Andrade (Mexic) - challenge la titlul mondial IBF si la titlul mondial WBC (a pierdut cu Bute - de doua ori - si cu danezul Mikkel Kessler)
Busa pugilistului: 200.000 de dolari
Palmares la profesionism: 28 de victorii (21 prin KO) si trei infrangeri (din care una prin KO suferita in fata lui Lucian Bute)
S-a nascut pe 2 septembrie 1978 la Guanajuato (Mexic)
Antrenor: Howard Grant.