22 sept. 2010

BARBADOS

         Acum doua zile m-am intors de la Campionatul Mondial de Box Feminin ce s-a desfasurat in orasul Bridgetown-Barbados(I-le Caraibe), din pacate n-am reusit sa obtin o medalie asa cum mi-as fi dorit si cum m-as fi asteptat.
 In fine, asta este partea neplacuta a lucrurilor, important este faptul ca cele intamplate ma ambitioneaza si mai tare sa lupt pentru ceea ce-mi doresc...

In toata povestea asta exista si o parte placuta si acea parte se numeste Barbados , o insula plina de viata locuita de niste oameni foarte primitori, sociabili si oricand disponibili sa-ti sara in ajutor.
       Cuvintele sunt prea putine pentru a descrie, albastrul Marii Caraibe , plaja cu nisipul ei fin ce ziceai ca este halva alba,palmierii si cocotierii ce ne protejau de soarele torid. Cel mai mult m-au impresionat niste pui de broasca testoasa ce tocmai iesiti din oua se chinuiau sa ajunga la apa,pe cateva broscute le-am salvat din clestii crabilor,aceasta fapta m-a facut sa ma simt extraordinar. In ultimele zile am inchiriat o masina si am pornit in cercetare prin imprejurimi, am descoperit locuri superbe.
   
  Ar fi multe de povestit dar ma rezum doar la atat.


2 comentarii:

Anonim spunea...

E CUMPANA DINTRE ANI! Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere, si in sus cu recunostinta! Un An Nou plin de bucurii si impliniri! La multi ani!

Cosmetice Metropolitan spunea...

interesata de un schimb de link?